DIENSTVERLENING

Mr. Swart is gespecialiseerd in personen- en familierecht, jeugdrecht en mediation. Daarnaast is mr. Swart bijzondere curator op het gebied van afstammingszaken en op het gebied van gezag/omgang.

Voor algemene vragen over het verbintenissenrecht kunt u ook terecht.

Wilt u weten of mr. Swart u kan bijstaan in een specifieke zaak: aarzel dan niet om contact op te nemen.

Personen- en familierecht

Hierbij moet u denken aan nagenoeg alles wat met de relaties tussen mensen te maken heeft, zoals echtscheiding – beëindiging van een geregistreerd partnerschap – beëindiging van samenwoning – alimentatie – gezag – omgang – boedelscheiding – adoptie – vaderschapsactie/ontkenning vaderschap – erfrecht etc. Advocatenkantoor Swart kan u uiteraard bijstaan in een procedure, maar ook onderhandelen en advisering behoort tot de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Jeugdrecht

Als ouders gaan scheiden en ze hebben kinderen jonger dan 18 jaar dan moeten ze een ouderschapsplan opstellen waarin alle afspraken staan voor nu en in de toekomst over de kinderen.

Jeugdrecht omvat echter veel meer. Te denken valt aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, gezag, omgang etc.

Mediation

De mediator fungeert als onafhankelijke en neutrale bemiddelaar en begeleidt partijen in het zoeken naar een oplossing in de door hen voorgelegde kwestie. Voorop staat natuurlijk dat beide partijen bereid zijn mee te werken en zich in willen zetten om het bemiddelingsproces tot een succes te maken.

verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht omvat veel en houdt zich bezig met civiele verbintenissen. Het verbintenissenrecht ziet met name op de rechten en verplichtingen die voortvloeien tussen personen die met elkaar een contract of overeenkomst hebben gesloten. Als u wilt weten of ook uw conflict dat voorkomt uit een contract of overeenkomst behandeld kan worden, neem dan contact op.

U kunt denken aan bijstand tijdens een procedure. Dit kan ook een procedure zijn waarbij u nakoming vordert van een overeenkomst.

ADVOCATENKANTOOR SWART IS GESPECIALISEERD IN HET JEUGDRECHT EN HET PERSONEN- EN FAMILIERECHT.
 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK!