Heeft u ruzie over een familiekwestie of ligt u in scheiding en komt u er samen niet uit? Professionele mediation biedt de uitkomst!

Met behulp van een neutrale derde zoekt u een oplossing die voor alle betrokkenen werkt. Dat kost u minder geld, geeft meer invloed op de uitkomst en u weet veel eerder waar u aan toe bent dan dat u naar de rechtbank zou gaan. Mediation is de eerste stap naar professionele conflictoplossing.

Ben je benieuwd naar wat mediation precies inhoudt? Of wat het voor jou kan betekenen? Van 14 tot en met 18 oktober 2019 organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) met haar leden de derde Week van de Mediation. Je kunt dan vrijblijvend met een mediator bespreken of mediation iets voor jou is.

Meld je voor het gratis inloopspreekuur op woensdag 16 oktober 2019 (09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur) aan via www.roosendaalmediation.nl of via 0165 743 105 en vraag naar mw.mr. L.E. Swart

Advocatenkantoor Swart – Vughtstraat 3 Roosendaal – E: contact@advocatenkantoor-swart.nl