Scheiding, arbeidsconflict, burenruzie? Je hoeft er niet meteen voor naar de rechtbank. Maar hoe los je het dan wel op? Professionele mediation biedt de uitkomst. Met behulp van een neutrale derde zoek je een oplossing die voor alle betrokkenen werkt. Dat kost jou minder geld, geeft je meer invloed op de uitkomst en je weet veel eerder waar je aan toe bent. Of het nu privé is, of op het werk: mediation is de eerste stap naar professionele conflictoplossing.

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten. Probeer het eens met een professionele mediator.

Uitnodiging: Week van de Mediation 2018 – Conflicten oplossen is beter dan uitvechten.

Ben je benieuwd naar wat mediation precies inhoudt? Of wat het voor jou kan betekenen? Van 15 tot en met 19 oktober organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) met haar leden de tweede Week van de Mediation. Tijdens de Week van de Mediation laten mediators met verschillende expertises zien dat mediation werkt. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd. Advocatenkantoor Swart organiseert een gratis inloopspreekuur op woensdag 17-10-2018 van 09.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur. Een gesprek duurt maximaal een half uur.

Je kunt je aanmelden via www.roosendaalmediation.nl of via 0165 743 105. Vraag naar mw. mr. L.E. Swart.

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten. Week van de Mediation 2018